Lekkage

Door een achterstand aan onderhoud of bijv. aan slecht weer kan er lekkage komen in uw kelder of kruipruimte. Dit is dan niet alleen erg vervelend maar veroorzaken ook vele andere problemen zoals een te hoge luchtvochtigheid in de verblijfsruimtes van het vastgoed.  Het volgende probleem wat niet veel mensen weten is dat een te hoge luchtvochtigheid vanaf zo’n 60% slecht is voor de constructie en de mensen die er in leven of werken.

Om enkele voorbeelden te noemen: Zoals – Schimmelplekken op muren en/of schilderwerk – Het rotten van houten balken – lekkende doorvoeren – lekkende scheuren in constructies en dergelijke geven meer (over)last dan u in eerste instantie denkt. Het is namelijk erg slecht voor uw gezondheid. Het zou zomaar astma, reuma, bronchitis of stijve spieren kunnen veroorzaken wat niemand zou willen. Het is dus heel erg belangrijk om dit te goed en blijvend te verkomen. De luchtvochtigheid moet dus naar een leefbaar niveau gebracht worden en het probleem moet bij de bron worden aangepakt en mag ook niet meer terug komen.

Een goed advies en inspectie is bij dit soort problemen erg belangrijk. Gelukkig kan Euro-Holland Beton & Gevelrenovatie al uw probleem onderzoeken, vaststellen en een leuke en goede aanbieding maken door de lange ervaring en goede medewerkers die wij hebben.

[Gallery not found]